Πρ. Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας: «Να κλείσουν και οι καφετέριες για τον κορωνοϊό»

Πρ. Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας: «Να κλείσουν και οι καφετέριες για τον κορωνοϊό»

Την πρόταση να κλείσουν για ένα χρονικό διάστημα οι καφετέριες του Νομού και της υπόλοιπη χώρας έκανε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης.

«Ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε πολλά περιστατικά είναι να είμαστε σκληροί για τον περιορισμό της μετάδοσης, άρα θα πρέπει να περιοριστεί ο συγχρωτισμός. Πρέπει και η Εκκλησία να καταλάβει ότι πρέπει να μειωθεί ο συγχρωτισμός στις εκκλησίες.

Ζούμε σε συνθήκες ενός άλλου πολέμου, δεν έχουμε όπλα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο. Πρέπει να περιορίσουμε τον αριθμό των νοσούντων. Η Αλβανία πήρε μία ριζική απόφαση και πολύ γρήγορα. Αποφάσισε να κλείσει τις καφετέριες. Αυτό ακούγεται άσχημο για τους συμπολίτες, αλλά αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να μην μεταθέσουμε το πρόβλημα σε άλλους χώρους, θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουν και αυτοί οι τόποι συνάθροισης. Μπορεί να είναι σκληρό, ξέρω ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί θα πρέπει να το κάνουμε», σημείωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ένα.

thenewspaper.gr